Klicka här för att få hjälp
Ej inloggad
Version: 2.21.3
Startsida
Anslut dig
Räkna ut dina ersättningsdagar
Inställningar
Beställ nytt lösenord

Person- nummer
Lösenord
  Problem att logga in?

Online hjälp
Håll muspekaren ovanför det du behöver hjälp med.
Välkommen till Internetkassan
Viktig Information!

Den 26 april 2014 kommer vi att byta till en ny internettjänst som heter Mina Sidor. Den kommer i november 2014 att helt ersätta dagens Internetkassa som då upphör. För att använda Mina Sidor behöver du ha en e-legitimation, till exempel ett BankID.

Om du inte har e-legitimation rekommenderar vi dig att skaffa det redan idag. Besök hemsidan, www.pappersakassa.se, för mer information.

Har du en sparad länk till Internetkassan kommer den så småningom att brytas eftersom Internetkassan upphör. Du når Mina sidor via vår webbplats www.pappersakassa.se, se länk nedan.
Vår hemsida:
Länkar
 Pappers akassa
Nya regler i arbetslöshetsförsäkringen från 1 september 2013
Dokument
 Nya regler från 1 september 2013
Utbetalning på torsdagar
Pappers arbetslöshetskassa betalar i normalfallet ut din ersättning på torsdagar, förutsatt att ditt ärende är handlagt. Kassakort som inkommer till oss måndag till och med fredag betalas ut på torsdagen veckan därpå, ersättningen betalas inte ut samma vecka som kassakortet kommer in till oss.
Eftersom du alltid fyller i två veckor i taget på kassakorten får du i normalfallet ersättningen utbetald varannan torsdag. Om du vill ha din ersättning utbetald var fjärde vecka kan du välja att skicka in två kassakort i taget.
Nyfiken på hur det fungerar?
Internetkassan ger dig bland annat möjlighet att fylla i och skicka dina kassakort elektroniskt till din a-kassa. Här kan du se hur det fungerar att fylla i ett kassakort samt vad mer för information och funktionalitet som finns.
  Läs mer